God natt

God natt !

Uscha vilket piss humör jag är på idag. Nu ska jag först duscha, PLUGGA och sova. Har prov imorgon.

Pussi ♥

Yves Rocher

Fick hem mitt paket förra veckan ifrån Yves Rocher o i det fanns bl a min favorit parfym MING SHU. Enligt vissa killar så ÄLSKAR dom denna doften. Beställ ett varuprov ifrån deras hemsida så märker du själv resultatet ;)





Visst är mina ögonskuggor fina?

Valde o lägga upp lite bilder på mina favoritögonskuggor :) Visst är dom fina? Älskar min Chanelbox.. den är lika stor som en minidator, perfekt att ha med i väskan. Vilken färg skulle ni valt om ni bara fick välja en ögonskugga?





Gratis make up till er alla eller presentkort

Registrera er via den här länken så blir ni medlemmar gratis på gratismakeup :) Jag lovar det är superkul att klicka runt o samla ihop poäng gratis så får man ju presentkort på kicka, hm eller annat ställe eller även gratis make up. Tveka inte nu tjejer eller killar bli medlemmar nu ! Perfekt julklapp åt dig själv eller kanske ge bort till någon :D



http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=161196



Magen vääärker

Morgon på er honeys !

Vaknade nyss med en pissOn magvärk.., Fy vad hemskt, brukar ju aldrig ha det med just idag? Bläää.
Vad ska ni hitta på idag då?Idag ska iaf jag stortvätt a *haha* om jag såkart hittar någon ledig tvätttid idag. Jag håller tummarna att det inte finns någon ledig tid så att jag istället kan hitta på något annat. Vill åka till stan o knalleland o köpa något, vet inte vad men bara jag får slösa bort lite pengar så mår jag jättebra, det e ju min passion såklart. Beställde hem Christinas Aguileras nya doft inspire igår, Åh är så förälskad i den, Så den ploppar väl upp i brevlådan nästa vecka tillsammans med min Iphone som jag läängtar så mycket till.
=) SMILE * Den här månaden har det blivit lite extra prylar som jag köpt till mig själv för att jag tycker att jag förtjänar det. Jag är faktiskt en desperat människa om jag ska vara ärlig, ser jag någonting eller om jag vill ha något så ska JAG HA DET inget mer med det. Money comes and goes around me ;) Nu har jag skaffat mig en ny bärbar dator, det jag fortfarande inte har fått men som är på väg är min efterlängtade Iphone och parfym. YeeYee :D .  Nu känner jag att jag behöver en ny digitalkamera och en ny almanacka. That's it. ♥



Årets Lyxigaste adventskalender

Vill ha ! Den här lyxiga adventskalendern är en puffig delicious dröm för oss tjejer, 24 st olika produkter i en maffig och stor påse fylld med en massa överraskningar. Tänk o få öppna ett paket varje dag... Hela December blir en ren julafton med nya, olika presenter varje dag. Innehållet/produkternas värde i påsen är värda 1600 kr och den här lyxiga adventskalendern kommer ifrån The Body Shop.


Äntligen Fredag..

Satte nyss på datorn. Har inte varit i skolan idag.. kände mig lite dålig när jag vakna imorse. Idag har jag städat mitt rum..Uhh ÄNTLIGEN! slängde en massa klädera som jag aldrig egentligen använder, onödigt att låta allt skit ligga i garderoben och ta plats eller hur? Så hur mår ni idag då? Själv mår jag sisådär..,men men ingenting att göra åt än så länge. Får väl bara ligga här o ha ont tills smärtan försvinner utav sig själv. Äntligen Fredag, gud vad fort den här veckan har gått. =) Tänkte tipsa er om lite julklappstips här i bloggen.. Kul va? Ska nog springa ner till stan snart o köpa hårfärg och lite annat smått o gott tänkte jag.

Puss ♥

Min favorit parfym

Fick äntligen hem min favoritparfym som jag redan nu ska ta slut på  ;)



Torsdag

helllooo bloggen ! hur mår ni idag då? själv mår jag super. Kom hem ifrån skolan för en stund sedan, hade bara en lektion.. Religonkunskap, fyyy vad tråkigt...HATAR RELIGONKUNSKAP eller det kanske är något fel på läraren. Idag blir det plugg, plugg, o mera plugg, för imorgon har jag prov i andningsorganen. Har ju precis kommit igång med min blogg här nu, så visst tycker ni läsare att det vore roligare med egna bilder o videon här i min blogg? Får leta reda på USB-kabeln till min kamera, sedan lovar jag er att det lär bli en massa blixt blixt o det vet jag att ni tycker om =) Har funderat på att träffa fotografen Pär nu till helgen kanske o ta lite fina porträttbilder o sätta upp i min header. Vi får väl se hur det blir. Nu ska jag jobba lite med min blogg o fixa till den lite. 

Vi hörses Sötbollar  ♥


Hemma

Kom nyss hem efter en hetsig dag ute på stan med Leo. Idag har vi gått runt hela Borås centrum o knalleland =) Idag köpte jag en bärbar dator ifrån The phonehouse samt ett mobilt bredband med telenor. Det funkar såå himla bra nu :) Ska försöka plugga lite nu, men kikar in en stund innan läggdags. Ciaaao ♥ 

Tila Tequila - Stripper Friends


Onsdag

God morgon !

Sitter hemma, o flummar framför datorn, skulle egentligen vart i skolan nu men ALLA bussar i Borås var tydligen inställda pga den hemska halkan. Så idag fick jag gå upp tidigt o vänta i onödan på bussen som aldrig kom. Uscha vilken hemsk väder det är idag.., halkade nästan idag på morgonen. så himla glad, har varit det hela veckan nu vill ni veta varför? Joo för att antingen idag eller imorgon så kommer min efterlängtade iphone med posten wiiie =) Nu ska jag göra mig iordning och äta frukost, o vänta på min efterlängtade Leooo.

Vi hörs ♥


           

RSS 2.0