Yves Rocher

Fick hem mitt paket förra veckan ifrån Yves Rocher o i det fanns bl a min favorit parfym MING SHU. Enligt vissa killar så ÄLSKAR dom denna doften. Beställ ett varuprov ifrån deras hemsida så märker du själv resultatet ;)

Kommentarer
Postat av: Ann Sjöberg

Jag vet inte om jag skrivit bloggadressen rätt men i så fall får du kontakta mig.

Själv är jag snart 37 år och hemmahörande i Malmö.

för egen del är jag galen i parfymer, (har varit parfymfreak sedan sexårsåldern) goda tvålar och smycken. Särskilt saker som är lite orginella.

Gäller även tvålarna och parfymerna. Ming Shu har jag också eller har haft, är osäker men tycker väl själv inte den är så dum. Har många parfymer jag fastnat för genom åren. man får bara vara noga med att doften skall passa en också för annars luktar allt pekka. Mina dofter genom åren har varit Dates olika dofter och på åttitalet hade de ju olika flicknamn. De jag tänker på är Pamela, Kate, Gabriella och Anna. Jag har fortarande kvar några stycken men har glömt vilka de är. Nuförtiden har date bara fyra olika sorter om jag minns helt rätt. Love, School, Party och den fjärde har jag glömt namnet på. De jag själv föredrar är Love och Party.

För övrigt har jag fastnat för sorter som du kanske inte hört talas om men jag kan ju ge dig några namn ändå.

Fagansia, Impuls, Carron, Mysk, Anaisanais, Sarabe, (liknar Yves ant Loraints Opium lite), Maxi, Ming, Laura Bigotti, Yves aint Loraints Paris, Rive Gauche och Y. Jane Helens Puzzle som även finns i duschkräm och en doft som jag inte riktigt minns namnet på men jag, vet att det var en långsmal fyrkantig flaska. Nina Ricki, Orkidé (sälljs av Yves Rochers), Lejean D,amore, förlåt den framska stavningen

Jo förresten Mysk har eller hade en doft vid namn NightMysk som var väldigt god. till min stora förtret tyckte jag inte själva myskoljan passade på mig.

Skall jag gå till lite mer modernare parfymer så är Poison, Party, Mellanca, Cette la vie, Sara, Mopp, Lou Lou,och så en hel del andra som jag just nu varken kommer på eller kan namnet på.

Ja, nu är det här mailet rätt så långt så därför avrundar jag här. Skriver gärna mer om du vill.

Ann

2008-11-30 @ 21:41:48
URL: http://www.pointblog.se/lillamig

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0